Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Beveiligdedeuren.be INBRAAKWERENDE POORTEN - RAMEN EN DEUREN
Beveiligdedeuren.be

Inbraakwerende deuren: info & tips

Inbraakwerende deuren zorgen ervoor dat je fysiek en materieel beschermd bent tegen inbraak. In dit artikel lees je meer over de kenmerken, voordelen en aankooptips van inbraakwerende deuren.

 

Wat zijn inbraakwerende deuren

Inbraakwerende deuren zijn speciale deuren om de kans op inbraak zo klein mogelijk te maken en te houden. Uit onderzoek blijkt namelijk dat meer dan de helft van de inbraken veroorzaakt wordt door slecht beveiligde ramen en deuren. Het is dus altijd verstandig om  een inbraakwerende deur te overwegen om je jezelf en je gezin te beschermen tegen inbraak.

 

Eigenschappen inbraakwerende deur

Wat maakt een inbraakwerende deur speciaal? Ze hebben een aantal zeer belangrijke kenmerken. Ze worden vervaardigd uit goede en sterke materialen. Er wordt voornamelijk gebruik gemaakt van aluminium, staal en veiligheidsglas. Dit soort deuren zijn voorzien van een goede voordeur beveiliging.

Alle inbraakwerende deuren hebben een zeer goed en stevig slot wat de inbreker niet eenvoudig zal kunnen open breken. Inbraakwerende deuren zijn vaak dikker dan de standaard deuren en hebben een nauw contact met het gevelelement. Inbraakwerende deuren zijn daarnaast ook verkrijgbaar met kogelvrije laag.

inbraakwerende deur in moderne woning

Voordelen

Je kan je de vraag stellen of de aankoop van een inbraakwerende deur echt nodig is.  De inbraakcijfers van de laatste maanden spreken echter boekdelen. Daarom vatten we hier de voordelen samen.

  • Fysieke bescherming van jezelf en je gezin
  • Bescherming van persoonlijke eigendommen
  • Optie met bescherming tegen kogels
  • Te verkrijgen in heel wat kleuren en stijlen

 

Inbraakwerende deuren kopen

Inbraakwerende deuren zijn daarnaast ook vervaardigd als kogelvrij indien je dat wenst. U hoeft zich echter geen zorgen te maken dat een inbraakwerende deur direct een slecht uitzicht aan uw woning of bedrijfspand geeft. Inbraakwerende deuren zijn er in alle soorten, maten, stijlen en kleuren te vinden zodat er voor elk type woning een passende inbraakwerende deur te verkrijgen is. Daarnaast is het ook een verstandige investering. Hier kan je terecht voor vragen of het opvragen van een offerte op maat.

 

Vraag vrijblijvend prijzen en advies aan

Via beveiligdedeuren.be kan je in één klik vrijblijvend prijzen en advies aanvragen bij verschillende installateurs van beveiligde deuren. Vergelijk prijzen, realisaties, werkmethodes, termijnen, ... en kies het voorstel dat het best past jouw eigen wensen en verwachtingen.
✓ Vraag hier vrijblijvend offertes aan bij erkende installateurs van beveiligde deuren.