Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Beveiligdedeuren.be INBRAAKWERENDE POORTEN - RAMEN EN DEUREN
Beveiligdedeuren.be

Voordeur beveiliging: soorten & eigenschappen

De inbraakcijfers schieten de hoogte in. Daarom is voordeur beveiliging een verstandige optie. Waarom precies ze interessant zijn en hoe ze beschermen tegen inbraak, lees je hier.

Wat is het belang van voordeur beveiliging ?

Vandaag de dag gebeuren er steeds meer inbraken. Inbrekers komen vaak gewoon via de voordeur binnen omdat deze niet goed beveiligd is. Het is dan ook belangrijk om tegen inbraak in uw woning of bedrijfspand een voordeur beveiliging te hebben. Voordeur beveiliging bestaat uit een aantal kleine zaken die het de inbreker moeilijker maakt.

 

Waaruit kan de beveiliging van een voordeur bestaan?

Gevel-elementen die minstens drie minuten stand houden als een inbreker probeert in te breken. Deze krijgen een label voor inbraakbeveiliging. Anti inbraaksloten die stevig en sterk zijn en de inbraak zeer moeilijk maakt. Naast de sloten en de gevels is ook de voordeur zelf van belang bij de voordeur beveiliging.

Zo is het belangrijk dat de voordeur gemaakt is van zeer stevig materiaal, er gebruik wordt  gemaakt van veiligheidsglas in plaats van gewoon glas, de deurlijst stevig vast zit aan de gevel en de voordeur rondom beveiligd is tegen inbraak. Ook mag de ruimte tussen de voordeur zelf en de gevel niet meer dan 2 mm bedragen om het inbreken met een koevoet onmogelijk te maken.

Daar wij gespecialiseerd zijn in gepantserde deuren die de inbreker weinig kans geven uw woning of bedrijfspand binnen te treden, kunnen wij u ook prima op weg helpen bij het uitzoeken en tevens bevestigen van uw voordeur beveiliging. Hier kan je gratis info & prijzen op maat aanvragen.

Voordeur beveiliging bij een strakke woning

Voordelen van voordeur beveiliging

Voordeur beveiliging is in deze tijden absoluut geen overbodige luxe. Kranten en media slaan ons om de oren met statistieken over de stijging van het aantal inbraken. Nadenken over manieren om jezelf en je huisgenoten beter te beschermen tegen ongewenste indringers is verstandig.

  • Verlengt de tijd die inbrekers nodig hebben om de woning binnen te dringen
  • Speciaal beveiligde sloten
  • Extra dikke deuren
  • Bescherming van je persoonlijke eigendommen
  • Verminderde kans op fysieke aanvallen door indringers
  • Verkrijgbaar in veel modellen met verschillende afwerkingsmaterialen

 

 

Vraag vrijblijvend prijzen en advies aan

Via beveiligdedeuren.be kan je in één klik vrijblijvend prijzen en advies aanvragen bij verschillende installateurs van beveiligde deuren. Vergelijk prijzen, realisaties, werkmethodes, termijnen, ... en kies het voorstel dat het best past jouw eigen wensen en verwachtingen.
✓ Vraag hier vrijblijvend offertes aan bij erkende installateurs van beveiligde deuren.